Over ons

Over drukkerij Jansen

Drukkerij Jansen is een modern bedrijf met up-to-date grafische en digitale mogelijkheden die al uw klassieke werken en ook uw digitaal aangeleverde documenten zonder problemen voor u kan omzetten in kwaliteitsdrukwerk in één-, twee-, vier- of vijfkleurendruk.

Wij bieden u full-service.

Verder kunnen wij ook voor uw lay-out zorgen en uw drukwerk veredelen met vernis, UV-lak, reliëfdruk, foliedruk, kapvormen enz.

Al meer dan 30 jaar uw partner voor al uw drukwerken.

Waar andere stoppen drukken wij verder!

Drukwerken

Wij drukken tijdschriften, brochures, catalogen, boeken, wobblers,

Stickers, uitegekapt tussen vel en been) werfborden en aanverwante producten.

Dit doen we al meer dan 30 jaar met veel plezier, vakmanschap, toewijding én met oog voor mens en milieu. 

Waar andere stoppen gaan wij verder

Kantoormateriaal

Een pakkende giveaway bedrukken voor je zakelijke relaties? Dan ga je voor kantoorartikelen! Het effect van kantoorartikelen bedrukken is enorm omdat deze dagelijks worden gebruikt. Daardoor ziet de ontvanger dagelijks jouw logo meerdere keren. Daardoor wordt je goed onthouden en zullen je relaties eerder voor jou kiezen, boven je concurrent! Kantoorartikelen variëren enorm. Van notitieboekjes tot pennenhouders of onderleggers met logo, bij Drukkerij Jansen is veel mogelijk. Zet je kantoorartikelen met logo in voor je eigen medewerkers, voor relaties of deel ze uit op beurzen en evenementen!

Maatwerk

Maatwerk en drukwerk zijn termen die bijna hand in hand door het leven gaan. Wij weten als geen ander wat maatwerk is. Wij produceren al  ons drukwerk in ons eigen productiecentrum in Hoeselt en hebben hierdoor de volledige controle over uw specifieke wensen.

Naast maatwerk en kwaliteit, is onze derde pijler: snelheid in levering. Wie te maken heeft met drukwerk, heeft ook vaak te maken met deadlines, elke deadline is voor ons even belangrijk als die voor jou! Daarom zit flexibiliteit in het DNA van al onze medewerkers

Uw branding op uw drukwerken

Zakelijk en huisstijl drukwerk is één van de belangrijkste groepen drukwerk. 

Dit drukwerk moet er perfect uitzien: het is onderdeel van het visitekaartje van je bedrijf. 

Het drukwerk moet uitstralen waar een bedrijf voor staat. 

Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes vormen de basis voor een pakket huisstijldrukwerk.

1

Speciaal drukwerk op maat.

Heb jij een topidee voor speciaal drukwerk? Daag ons uit!