Gepersonaliseerde relatiegeschenken laten drukken.

Eindejaarsgeschenken zijn leuk om weg te geven als jaarafsluiter.

Verras uw personeel en klanten met unieke eindejaarsgeschenken.

 

Eindejaarsgeschenken zijn misschien wel de belangrijkste zakelijke bedankjes van het jaar.

Rond de jaarwisseling gaan bedrijven aan de slag met een persoonlijk relatiegeschenk waarmee klanten en/of zakelijke relaties in het zonnetje kunnen worden gezet.

De perfecte gelegenheid om ook uw bedrijf of firma nog even onder de aandacht te brengen bij potentiële zakenpartners, klanten en personeelsleden.

De reden van eindejaarsgeschenken zijn uiteenlopend. Eén kenmerk zullen al deze bedankjes gemeen hebben: opvallend zullen ze zeker zijn.

Een van de belangrijkste kenmerken van een geslaagd eindejaarsgeschenk is een persoonlijke aanpak waarin duidelijk uw huisstijl terug zal komen.

 

* Wanneer kiezen voor relatiegeschenk?

Misschien vind je het lastig om te bepalen of en wanneer je vanuit je bedrijf kiest voor relatiegeschenken.

Regel nummer 1: heb jij in je bedrijf te maken met klanten? Dit kan op diverse manieren: van leveranciers tot aan directe zakenpartners en van investeerders tot aan werknemers. Op het moment dat jij met meerdere mensen samenwerkt is het al interessant om na te denken over een persoonlijk bedrukt relatiegeschenk.  Laat bijvoorbeeld een wijnverpakking bedrukken met je bedrijfslogo of zorg voor een gepersonaliseerde spel kaarten met jouw bedrijfsinformatie.

Verpak je cadeau wat je voor ogen hebt in een gepersonaliseerde cadeauverpakking of gepersonaliseerd gondeldoosje,…

Neem de tijd en moeite om jouw partners, relaties en medewerkers te bedanken met een relatiegeschenk waarmee je direct investeert in je eigen bedrijf.

 

* Subtiel reclame maken

Dergelijke geschenken zijn namelijk dé manier om ‘gratis’ reclame te maken.

Het handige van een mooi relatiegeschenk is dat je het cadeau kunt bedrukken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsgegevens. Er bestaan talloze geschenken die je kunt laten versieren met wat jij wilt om op die manier op te vallen bij je zakenpartner én bij klanten van hen. Met een persoonlijk bedrukte kalender, agenda, …bereik je immers een nog veel groter publiek dan je in eerste instantie denkt. Op kantoren of op werkvloeren zien meerdere mensen deze producten namelijk voorbijkomen. Relatiegeschenken zijn als eerste punt dus het product om je bedrijf een boost mee te geven.

* Gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken, een slimme investering.

Veel mensen denken dat het ontzettend veel geld kost om te investeren in bedrukte relatiegeschenken. Niets blijkt minder waar; natuurlijk is het zo dat je geld moet inleveren om dit soort geschenken aan te schaffen. Je hebt echter al hele voordelige relatiegeschenken, cadeauverpakkingen,.. die je in grote oplage op kunt kopen zodat je in verhouding nog goedkoper uit bent.   Benieuwd naar de mogelijkheden?  Contacteer ons vrijblijvend voor uw offerte op maat en verbaas alvast uw contacten met een gepersonaliseerd cadeau.

Waar anderen stoppen, drukken wij verder.

1

Speciaal drukwerk op maat.

Heb jij een topidee voor speciaal drukwerk? Daag ons uit!
Contacteer ons snel voor uw offerte op maat of bestel veilig en snel in onze webshop.

Drukkerij Jansen NV