Explore your senses!

Innovatie in drukwerk?  Jazeker, maak kennis met onze nieuwste techniek om onze klanten nog kleurrijker te kunnen verder helpen.

 

Om onze klanten met hun drukwerk nog op een hoger niveau te kunnen te tillen, stellen wij graag onze laatste nieuwe aanwinst voor.  De Duplo DDC-810 staat nu klaar bij ons.

 

De Duplo DDC-810 DuSense 3D Spot UV-Coater is een nieuw geïnnoveerde oplossing voor spot-UV-coating.   Dankzij een uiterst precies CCD-leessysteem wordt exact de positie van de spotvernis bepaald en met een afdrukresolutie van 600 dpi op het geprinte of gedrukte papier gezet.

Door het toevoegen van een glanzende drie-dimensionale Spot UV-coating aan geprinte afbeeldingen, ontstaan opvallende designs, die interesse opwekken, verleiden en prikkelen…

De Duplo DuSense kan in één doorgang UV-spotvernis spuiten met een laagdikte van 20 tot 80 micron.

De DuSense ondersteunt een papierformaat van 364 x 740 mm. Geschikt voor de veredeling van brochures, visitekaartjes, wenskaarten, uitnodigingen, certificaten,… De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat verbluffend!

Aansluitend kunnen wij op de UV-spotlak een folie aanbrengen.  Goudfolie, zilverfolie, koper,…

Zo kunnen wij naast het traditionele hotfoil ook een foliedruk aanbrengen met een opdikken voor een nog mooier en luxe effect.

 

Specifieke kenmerken:

  • Superieure glans
  • Precies en nauwkeurig
  • Voor offset en digitaal tot formaat 364 x 740 mm

 

Benieuwd naar enkele voorbeelden? Contacteer ons vrijblijvend.

 

 

1

Speciaal drukwerk op maat.

Heb jij een topidee voor speciaal drukwerk? Daag ons uit!
Contacteer ons snel voor uw offerte op maat of bestel veilig en snel in onze webshop.

Drukkerij Jansen NV