JWEI digitale stansmachines, onze nieuwste aanwinst!

Drukkerij Jansen blijft innoveren!

Om onze klanten nog meer mogelijkheden te bieden rond snijwerken, snitten en rillen kondigen wij met trots onze laatste nieuwe aanwinst aan.

Maak kennis met onze JWEI digitale stansmachine.

JWEI dat is kiezen voor een allround oplossing voor het snijden, slitten en rillen van onder andere verpakkingen, stickers, kaarten, signproducten en andere materialen. Met behulp van een vlakbedtafel en digitale snijtechnologie produceert de digitale snijtafel in kleine oplages zonder dat er fysieke stansvormen nodig zijn. Het is een betaalbare en veelzijdige oplossing voor het maken van kleine oplages.

Geïntegreerd met zorgvuldige snij-, ril- en perforatiegereedschappen, stelt het JWEI mes u in staat om elke vorm of structuur direct uit uw ontwerpen te snijden, in slechts één beweging. Bedrukte en gelamineerde vellen worden stevig op hun plaats gehouden met behulp van de hoogwaardige vacuümgrip transportband. Eenmaal gesneden, worden de vellen automatisch van de vacuümgreeptransportband gestapeld in de opvangbak.

Kortom, JWEI is een veelzijdige oplossing voor de realisatie van kleine oplages en is een ware baanbreker voor drukkerijen en printindustrieën die nieuwe markten/afzetgebieden creatief en gepersonaliseerd willen exploreren. 

 

  • Geen stansvormen nodig
  • Eenvoudige werkvoorbereiding en –opstelling
  • Geautomatiseerd invoersysteem
  • CCD-registratiesysteem
  • Universele gereedschapshouder
  • Compact en betaalbaar
  • QR-code module automatiseert en versnelt de productie.
1

Speciaal drukwerk op maat.  

Heb jij een topidee voor speciaal drukwerk? Daag ons uit!
Contacteer ons snel voor uw offerte op maat of bestel veilig en snel in onze webshop.
Donec condimentum diam

Drukkerij Jansen NV