Voorbereiding

U kan bij ons terecht voor al uw grafische eisen. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur voor het Direct-to-Plate belichten alsook voor de opmaak of lay-out van uw ontwerpen of ideeen.

Alle file's die grafisch volgens de regels zijn opgemaakt, kunnen door ons belicht worden, zowel mac als pc, zelfs word-, exel- en powerpointfiles kunnen wij probleemloos belichten.

Belichter

Met de Avalon Direct-to-Plate van Agfa kunnen wij u het volle potentieel van digitale digital platesetting bieden evenals een hogere kwaliteit en automatische workflows, om zo sneller aan uw noden te kunnen voldoen.

Met de volledig geintegreerde platesetter met een breed gamma aan innovaties kunnen wij een van de meest geavanceerde oplossingen brengen voor de huidige snel evoluerende markt. Met deze belichter kunnen wij u de hoogste kwaliteit leveren met resoluties van 1200 tot 3600 dpi voor zowel tekst, beeld en high-end kwaliteit voor catalogen, brochures, posters, kunstboeken.

Reeds 25 jaar gebruiken wij de meest ontwikkelde plaattechnologie van Agfa Gevart. 

Kleurproeven

Indien u een grotere zekerheid nastreeft qua kleurweergave van uw drukwerk kunnen wij met de Agfa printer kleurechte kleurproeven voor u maken.

Persen

  • HeidelbergSPEEDMASTER 4-kleurenpers 52 X 74 cm met digitale inkt-sturen vanaf pre-press
  • HeidelbergSPEEDMASTER 4-kleurenpers 36X 52 cm met digitale inkt-sturen vanaf pre-press met nummer en perfo inrichting
  • HeidelbergSPEEDMASTER 2-kleurenpers 52 X 74 cm kan recto-verso in 1 drukgang met nummer en perfo inrichting
  • 2 digitale persen Ricoh pro 7100 met wit- of verniseenheid en pro 9100
  • ¾ zeefdrukautomaat met UV oven